Sami Seliö ja Matkapojat Oy sopivat yhteistyöstä

F1-veneiden kaksinkertainen maailmanmestari Sami Seliö ja Suomen suurin laiva- ja lähialuematkojen myyjä ja matkanjärjestäjä Matkapojat Oy ovat allekirjoittaneet merkittävän yhteistyösopimuksen, joka astuu voimaan heti. Matkapojat Oy tulee näkymään Mad-Croc Baba Racing Teamin ja Sami Seliön matkassa F1-veneiden MM-sarjassa.

Seliö sanoo, että uusi monivuotinen yhteistyösopimus mahdollistaa mestaruuksista ajamisen kilpaveneiden kuninkuusluokassa nyt ja tulevaisuudessa.

– Sopimus Matkapojat Oy:n kanssa on tärkeä ja se takaa mahdollisuudet taistella yhdessä nykyisten tukijoidemme kanssa F1-veneiden maailmanmestaruudesta ja hyvistä sijoituksista jatkossakin, Seliö toteaa.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että pääsimme yhteistyöhön Sami Seliön kanssa. Yhteistyö Samin Mad Croc Baba Racing Teamin kanssa mahdollistaa tehdä Matkapoikia tunnetuksi myös kilpaveneilyn parissa. Lisäksi saamme tätä kautta suuren näkyvyyden kansallisesti ja myös kansainvälisesti, mikä toivottavasta avaa meille mahdollisuuksia solmia uusia asiakassuhteita.

– Haluamme myös tuoda F1-kilpasarjaa lähemmäksi suomalaisia toteuttamalla asiakasryhmille F1-venekisoihin kisamatkoja, Matkapoikien varatoimitusjohtaja Toni Mahkonen kertoo.

Matkapoikien kautta matkustaa yli 500.000 matkustajaa laivoilla joka vuosi. Matkapojat palvelee paikallisesti omin myyntitoimistoin 15 paikkakunnalla ympäri Suomen, sekä valtakunnallisesti puhelinpalvelulla että globaalisti verkkokaupalla. Lisäksi yhtiöllä on yli 100 valittua jälleenmyyjää Suomessa. Yhtiön kotipaikka on Tampere.

Matkapojat Oy:n liikevaihto on yli 30 miljoonaa euroa ja yritys sai maaliskuussa 2012 Suomalaisen Työn Liiton myöntämän Avainlipun käyttöoikeuden.

F1-veneiden MM-sarjan seuraava osakilpailu ajetaan kesäkuun 28. päivä Ranskan Evianissa. Sarja jatkuu sen jälkeen kuudella MM-osakilpailulla. Maailmanmestaruus ratkaistaan viimeistään sarjan päätösosakilpailussa, joka ajetaan joulukuun 18. päivä Arabiemiraattien Sharjahissa.